A fost deschis dosar penal pentru uciderea Dariei Dugină

best auto leo vaslui


Comisia de Investigații din Rusia a deschis un dosar penal în legătură cu moartea Daria Dugină, a anunțat agenția într-un comunicat.

Din raport rezultă că anchetatorii califică incidentul drept o crimă săvârșită într-un mod periculos din punct de vedere social.


După cum sa raportat anterior, explozia a avut loc pe autostrada Mozhaisk, lângă satul Bolshie Vyazemy din regiunea Moscova. Resturile din mașină au fost împrăștiate pe tot drumul. Decedatul este Daria Dugina, în vârstă de 30 de ani, care se întorcea de la festivalul Tradiției, desfășurat în moșia Zakharovo de lângă Moscova. Se are în vedere o versiune de subminare a unui dispozitiv exploziv improvizat.


Alexander Dugin este un filozof, politolog, sociolog, traducător și persoană publică sovietică și rusă. Candidat la Filosofie, Doctor în Științe Politice și Sociologice, este considerat ideologul „Lumii Ruse”. Din 2014, Dugin a fost inclus în lista de sancțiuni a Uniunii Europene, iar din 2015, în lista de sancțiuni a Statelor Unite și a Canadei. Daria Dugina a fost pe lista de sancțiuni din Marea Britanie.

Există motive să credem că Dugin însuși a fost ținta exploziei. Anterior, muzicianul și activistul rus Pyotr Lundstrem a spus că ar fi trebuit să călătorească într-o mașină cu fiica sa, dar în ultimul moment s-a mutat într-o altă mașină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.