Alina Gorghiu, numai cuvinte de laudă pentru PSD: „Colaborarea cu PSD a adus stabilitate și creștere economică în România”

best auto leo vaslui

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat că, până acum, colaborarea cu PSD a adus stabilitate României, creştere economică, chiar dacă au fost şi momente „mai puţin plăcute”.

Iată ce a spus Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, până acum, a adus stabilitate României. Deci, da, putem funcţiona şi am demonstrat că putem să aducem stabilitate, creştere economică chiar dacă uneori au fost şi momente mai puţin plăcute”

Ea a adăugat că Guvernul trebuie să se bucure de încredere, pentru că nu va fi doar al PSD sau al PNL, ci al coaliţiei.

Chestionată dacă UDMR va mai fi luată în calcul la guvernare, Alina Gorghiu a adăugat că protocolul coaliţiei pe care îl respectă liberalii prevede că UDMR să aibă trei ministere plus funcţia de vicepremier fără portofoliu pe care o deţine Kelemen Hunor.

România postdecembristă a arătat că Guvernele de Coaliție sunt o catastrofă. S-au dovedit neviabile, așadar, și Coaliții alcătuite din partide înrudite politic, ideologic.
Cum să supraviețuiască Alianțe între partide dușmane de moarte, care au exagerat bătălia politică pînă în marginea războiului civil și, lucru mult mai grav, și-au format electoratele în spiritul urii reciproce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.