Ana își pune problema dacă va putea să își păstreze casa după ce rata a crescut cu 1.000 de lei

best auto leo vaslui


Când Ana împreună cu Matei și cei doi copii ai lor s-au mutat într-un apartament nou acum 3 ani se gândeau că această mutare va fi una permanentă, o mutare făcută o dată în viață.

Acum Ana se gândește cu tristețe la ziua în care trebuie să plătească rata bancară ce a explodat.

Ana împreună cu Matei au venituri lunare de aproape 8.000 de lei. Ea este manechiuristă iar el lucrează ca instalator într-o firmă de construcții


În fiecare luna plăteau rata la apartament aproape 1.500 de lei. Acum dobânda practicată de bancă a crescut cu 1.000 de lei, ajungând rata la 2.500 de lei.

Dar aceasta nu este singura problemă, prețurile au explodat. Dacă în mod normal cu 2.000 de lei reușeau să cumpere mâncarea pe o lună, astăzi nu mai reușesc acest lucru nici cu 3.000 de lei.

Pentru ca necazul să fie și mai mare firma la care Matei lucra și-a restrâns activitatea, sectorul imobiliar este deja blocat.

Firma de construcții la care lucra le-a plătit cu greu ultimul salariu.

Matei și Ana au și doi copii de crescut. Aceștia încep să simtă necazurile părinților și să le trăiesc.

Dacă cei doi nu vor reuși să țină ritmul cu plățile atunci sunt șanse mari ca banca să ii execute. În România cetățenii nu sunt apărați, în România fiecare este pe propria barbă. România ține cetățenii sechestrați în sărăcie, fără drept de apel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.