Analistul militar Radu Tudor: „Rusia are pregătită o rachetă hipersonică pentru a lovi România”

best auto leo vaslui

Jurnalist și analist militar, Radu Tudor, amintește de analizele rusului Pavel Felgenhauer, cel care a prezis începerea războiului din Ucraina. Același analist rus a spus că Rusia are pregătită o rachetă hipersonică care este pregătită să lovească ținte NATO din România.

„În anul 2018 un analist rus Pavel Felgenhauer spunea Ucraina va fi teatru de război. Moldova va fi teatru de război. Rusia a creat rachete hipersonice Kinjal, montate pe avioane de luptă MIG 31 special pentru scutul antirachetă din România de la Deveselu.

Atenție, în 2018 să spui că Ucraina va fi teatru de război și lucrul ăsta să se întâmple. Este fabuloasă analiza lui.

Repet, este un analist militar rus absolut reputat și care spune că s-au testat deja rachetele hipersonice pentru ținte pe state membre NATO, adică România.

În retorica Federației Ruse în mod oficial s-a spus că scutul antirachetă de la Deveselu este un obiectiv de lovire pentru Rusia.

Chiar dacă acel scut antirachetă nu poate lansa sub nicio formă rachete către alt teritoriu, nu poate fi scut de atac, este un scut doar de apărare. El lovește în aer o rachetă-agresor care se îndreaptă către teritoriul tău.

Cu toate acestea, Pavel Felgenhauer spune că Rusia are deja pregătită racheta hipersonică și e testată care să lovească ținte NATO în România”, a spus Radu Tudor, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.