AUR nu cheltuie banii românilor: Subvenția publică pentru partide trebuie eliminată

best auto leo vaslui

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este unica formațiune politică din România, finanțată exclusiv din contribuțiile voluntare ale membrilor săi de partid. AUR nu are în spatele său oligarhi sau afaceriști abonați la contracte cu statul.

Sumele pentru cheltuieli provin din cotizații și donații, Alianța neutilizând fondurile primite de la bugetul de stat ca subvenție.

În 2021, valoarea totală a subvenției pe care a primit-o AUR a depășit 18 milioane de lei (3,6 milioane de euro). Banii se află în conturile AUR.

AUR a depus mai multe proiecte de lege pentru eliminarea subvenției pentru partide însă PSD, PNL, UDMR și USR le-au respins de fiecare dată.

AUR nu a primit și nu va primi nici un ban din afara României, nici din est, nici din vest, nici „cu sacul”, nici prin intermediul a tot felul de asociații și fundații străine, care vor doar să subjuge și mai mult pe români.

Chiar dacă România este unul dintre cele mai sărace state din UE, iar jumătate din populația țării trăiește la limita subzistenței, chiar dacă sute de școli au WC în curte iar sute de mii de bătrâni au pensii sub coșul minim de consum, anual din bugetul de stat, partidele politice primesc un car cu bani.

AUR dorește să construiască un spital din banii primiți de la stat, dar partidele sistemului refuză să modifice legea ce ar permite Alianței să utilizeze banii pentru proiecte sociale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.