Avocatul Gheorghe Piperea a dezlegat misterul morţilor subite | “Nu e corect politic să o dezvălui”

best auto leo vaslui

Avocatul Gheorghe Piperea pare să ştie misterul morţilor subite. El se alătură vocilor care susţin, conspiraţionist, legătura dintre decesele neaşteptate şi vaccinul împotriva coronavirusului.

Gheorghe Piperea este de părere că urmașii celor decedați ar trebui să se adreseze instanțelor și să ceară autopsii care să demonstreze adevăratele cauze ale morții celor dragi.

“Când spui că cineva s-a stins de sindromul morții subite, de fapt spui că nu știi cauza decesului sau, și mai “științific, că știi, dar tre’ ascunzi cauza pentru că nu e corect politic să o dezvălui. Deci, plecarea din sânul familiei a persoanelor tinere și sănătoase e trecută la decese asimptomatice sau, mai nou, la NCîAP (neclasificat în altă parte). Adevărul ar putea fi cunoscut în justiție, dar nimeni nu și-a luat inima în dinți, nici individual, nici în procese colective (class actions) ca să sesizeze instanțele. Pur și simplu, nu există reclamanți pentru astfel de acțiuni.

Eu, unul, nu înțeleg de ce anume te-ai mai putea teme când ai rămas fără singurul copil, la scurt timp după ce s-a “imunizat” cu un ser experimental. Ce anume mai ai de pierdut? De vreme ce lumea a uitat de fiat justitia et pereat mundi, atunci tot acest val al deceselor consecutive “imunizării” vor rămâne asimptomatice/NCîAP, așa cum decesele din orice alte cauze au fost trecute la cou_veed doar pentru că s-a făcut un test (complet) nefiabil RT-PCR care a ieșit pozitiv în nara dreaptă și negativ în nara stângă. Pentru nelămuriți, reamintesc aici o soluție a CJUE, din 2017, obligatorie în dreptul intern, pronunțată în cauza C – 621/15 NW și alții contra Sanofi Pasteur MSD: dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporară a administrării unui vakseen, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci cauza este vakseenul”, scrie Piperea pe Facebook.

sursa: antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.