Bode încearcă blocarea în justiție a cercetării tezei sale de plagiat… ne scuzați, de doctorat

best auto leo vaslui

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat recurs la decizia Tribunalului Sălaj de respingere a cererii de suspendare a deciziei Comisiei de etică a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca de reanalizare a tezei sale de doctorat.

Recursul a fost înregistrat, joi, pe site-ul Tribunalului Sălaj.

În data de 17 ianuarie, instanţa respinsese, ca nefondată, cererea de suspendare a executării Hotărârii nr.10/13.12.2022 a Comisiei de etică din cadrul UBB, formulată de Lucian Bode.

UBB informase, încă din 24 noiembrie 2022, că a reluat analiza tezei de doctorat a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, în urma apariţiei în spaţiul public a unor noi suspiciuni de plagiat.

Comisia de etică a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a stabilit cu privire la teza de doctorat a ministrului Lucian Bode că suspiciunile de plagiat se confirmă în marea lor majoritate.

Mulți politicieni români au probleme cu lucrările de doctorat pe care le-au realizat. Aceștia fie nu și-au făcut singuri lucrarea, fie aceasta a fost plagiată, fie nu are nici o valoarea științifică. În comunitatea științifică plagiatul se consideră furt intelectual și sunt state în lume unde furtul de acest tip duce la pușcărie. Nu este cazul în România, unde cei dovediți ca fiind hoți continuă să conducă țara și să facă rău poporului român.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.