Bode nu acceptă eticheta de plagiator – A dat din nou în judecată Universitatea ”Babeș Bolyai”

best auto leo vaslui

Ministrul de Interne Lucian Bode a dat din nou în judecată Universitatea ”Babeș Bolyai” ca să obțină anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat și i-a analizat teza de doctorat, anunță jurnalista Emilia Șercan într-o postare pe Facebook.

Acest al doilea proces era de așteptat pentru nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară și anularea acesteia. Între timp, a fost înregistrat și recursul în primul dosar – pe care dr. Bode l-a pierdut – la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată.

Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuși în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, iar eu aș zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în fața instanței că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil.

De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a facut-o și nu o va face din același motiv: cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat?

Iar cum nu poate face asta, pateticul plagiator dovedit Bode – șeful de facto al Partidului Național Liberal”a scris Emilia Șercan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.