Ce spun oare pensionarii despre preocupările USR: firmele să ofere angajaților abonamente pentru sport. Țara arde și baba se piaptănă.

Baba se piaptănă iar țara arde, asta se poate înțelege din modul în care USR înțelege să facă politică.

În România sunt peste 1 milion de bătrâni care trăiesc cu doar 1.000 de lei în fiecare lună și un sfert din salariați obțin cu greu salariul minim, adică mai puțin de 1.700 de lei.

Deși țara se află într-o sărăcie lucie, în loc să vină cu soluții dintre cele mai bune pentru a scoate pe români din mizerie, USR propune tot felul de legi ciudate, parcă desprinse dintr-un serial SF.


O ultimă propunere legislativă propusă de către USR și aprobată de parlament oferă patronilor din România posibilitatea de a cumpăra pentru angajați abonamente la sălile de sport.

Așa își imaginează USR că va schimba România, presupunând că majoritatea românilor nu au nevoie de bani pentru mâncare ci pentru a merge la sala de sport ca să mai slăbească.

Angajaţii vor putea beneficia de abonamente pentru sport, dar şi programe de recuperare medicală din partea firmelor unde lucrează – prevede o iniţiativă legislativă adoptată săptămâna aceasta în Parlament.

Potrivit deputatului USR, Claudiu Năsui, proiectul permite angajatorilor să îşi deducă aceste cheltuieli în limita a 400 de euro pe an/angajat.

„Legea adoptată de Parlament, pe care am co-iniţiat-o, introduce, după modelul deducerilor pentru Pilonul III şi pentru asigurările de sănătate, o nouă deducere: pentru sălile de sport şi alte facilităţi sportive. Legea are drept scop ca românii să poată merge să facă sport şi mişcare, să aibă un stil de viaţă mai sănătos”, declară Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.