Cine va fi prima țară care va părăsi NATO? – Întrebare spinoasă pusă de jurnalistul american care a anunțat posibila sabotare a Nord Stream de către SUA


Reporterul de investigații Seymor Hersh a spus că Statele Unite au aruncat în aer gazoductele Nord Stream, care aduceau gaz natural lichid din Rusia în Germania. Într-un interviu în exclusivitate pentru publicația Western Standard, jurnalistul laureat al premiului Pulitzer a continuat să susțină că Statele Unite au sabotat conductele și că președintele american Joe Biden a făcut o greșeală gravă când a ordonat ca acest lucru, chiar dacă oficialii americani și europeni contestă acuzațiile acestuia. Acum Hersh se întreabă retoric „cine va fi prima țară care va părăsi NATO” după acest scandal.

„Biden a comis o mare greșeală. A dat-o în bară”, a spus Hersh. „El a spus Germaniei și NATO: ‘când va fi nevoie, vă voi arunca peste zid. Puteți să vă fie frig în această iarnă, nu-mi pasă. Dacă nu dați destui bani Ucrainei, duceți-vă naibii‘. Asta a făcut. Practic, a mințit. Minte acum pentru a ne împinge în război, așa cum a mințit președintele Lyndon Johnson pentru a ne împinge în război”, a spus el, referindu-se la faptul că Johnson a folosit un atac militar fictiv al Vietnamului de Nord asupra navelor americane în Golful Tonkin pentru a justifica războiul din Vietnam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.