Ciolacu crede că românii sunt naivi: „Nu mai vreau dezmăţ la stat cu mii de angajări şi tot felul de pile”

best auto leo vaslui

Liderul PSD Marcel Ciolacu crede că românii sunt naivi. După ce au crescut salariile la policitieni, coaliția a găsit brusc o gaură în buget de 20 de miliarde de lei. PSD, PNL și UDMR vor să înghețe salariile la profesori, medici și polițiști.

Ciolacu susține că lumea trebuie să fie liniştită. Liderul PSD nu mai vrea dezmăţ la stat cu mii de angajări şi tot felul de pile.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a invocat problema resurselor bugetare și a deficitului bugetar care ar trebui redus anul viitor la 3% din PIB atunci când a propus supraimpozitarea veniturilor bugetarilor care depășesc salariul președintelui României (aproximativ 25.000 de lei brut).

Iată ce spune Ciolacu: „De unde luăm banii dacă nu vreţi să facem nimic? Sunteţi în guvern, spuneţi voi de unde luăm banii?(nr. Ciucă-Kelemen Hunor) Cum faci deficitul la anul? Vă aduc aminte că am avut o iarna uşoară, dar dacă va veni una grea?”

Liderul PSD introduce brusc ideea de a pune impozit ”pe tot ce depăşeşte salariul preşedintelui”. Secretarul general al PNL, Lucian Bode, îi răspunde că ”asta înseamna impozit progresiv inclusiv la privat. Altfel ar fi neconstituţional, iar PNL nu este de acord cu impozitul progresiv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.