Circ și pâine la Negresti.

best auto leo vaslui

Circ si paine

Bună să ne fie ziua, concetățeni!

De obicei, noi, nu intrăm în polemici, nu criticăm sau lăudăm situații vis a vis de ceea ce fac sau NU fac cei puternici aflați la conducerea locală.
Acum, nimeni nu-i perfect, nimeni nu ia întotdeauna deciziile cele mai bune, dar PUTEREA are întotdeauna dreptate.


Nu interveneam nici acum, dar data de 30 iulie 2022 probabil va rămâne memorabilă pentru noi, toți cetățenii orașului NEGREȘTI și al satelor componente.
De ce această dată, o spunem DIRECT și fără pic de reținere, dragi conducători locali, am înțeles o dată că ați vrut să “cultivați” obștea cu MUZICĂ SIMFONICĂ și nu v-au împărtășit intenția nici măcar alegătorii dumneavoastră, am s-o spun pe aia bună, la ce ați reluat tentativa fraților dacă din 10.000 locuitori(orășeni, săteni) AU FOST “ÎNGHESUIȚI” cu arcanul 1% din populație?


Sunteți oameni ai locului, ați copilărit aici, locuiți aici, aveți o activitate aici, oare este atât de greu să vă dați seama că asemenea muzică cultă nu “prinde” la omul locului, la orășeanul nostru,la țăranul nostru, la omul de la “talpa” țării?


Nu vrem să fim răutăcioși, dar o dai “în bară” o dată, insiști cu aceiași lovitură de înstrăinare a sumei de cca. 18.000 lei din BUGETUL LOCAL PENTRU MOFTURI STRICT PERSONALE și a doua oară?
Acum, fie cu iertare, dar onorurile ospitaliere cu antreuri, fripturi, plăcinte, băuturi alese făcute cu pasiune și “dăruire” LA CENTRU DE ZI din str. Decebal plus SUMA SUS MENȚIONATĂ nu făceau bucurie, o mare bucurie unor familii sărace sau unor bătrâni uitați de lume și plini de nevoi?


Nimeni nu contrazice, nimeni nu se “pune de-a curmezișul” , suntem conștienți că o voie bună,destindere și organizarea de spectacole trebuiesc, este chiar o acută nevoie locuitorilor negreșteni, dar pe lângă faptul că aveți angajați care-și iau salariul degeaba și nu organizează în colaborare cu copiii, cu tinerii, cu locuitorii spectacole , bineînțeles non-profit aduceți FORMAȚII de muzică SIMFONICĂ la care asistă OBLIGATORIU angajații instituției și vreo câțiva rătăciți și pe deasupra CHELTUIȚI NECONTROLAT O SUMĂ SUSPECT de MARE pentru un DERANJ MIC?


Nu știu cum să zicem, dar nu vi se zbate ochiul stâng, mai ales că “ies” informații din instituție că niște “chiolhanuri” așa după oficieri de cununii civile mai au loc chiar la LOCUL de OFICIERE a CUNUNIILOR ?(vă amintiți,nu?).


Activitate profitabilă orașului nostru nu se vede,piața credem că iernează la fel, gunoaie și câini cât cuprinde și niciodată nu aveți cum sâ ” scoateți ochii” cu niște felii de asfalt , PROIECTE INIȚIATE de CONDUCEREA PRECEDENTĂ și finalizate acum.


În rest, să ne vedem cu bine la DATA CÂND ROMÂNUL NEGREȘTEAN VREA SĂ VADĂ PENTRU CE-A ALES…CE-A ALES.
O seară bună și spor în toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.