Ciucă: Nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei

best auto leo vaslui

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seară, că, în momentul de faţă, „nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei”. El a fost întrebat dacă exclude varianta ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un alt premier decât pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

La finalul conferinţei de presă desfăşurate, joi seară, la Târgu Mureş, Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă exclude ca preşedintele Iohannis să desemneze un alt premier decât pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Pe mine mă întrebaţi?”, a replicat Ciucă, în timp ce Marcel Ciolacu, aflat lângă premier, a adăugat: „Întrebarea e pentru dl Iohannis.”

„În momentul de faţă nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei, aşa cum ne-am angajat în momentul în care am constituit această coaliţie”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit news.ro.

Premierul Nicolae Ciucă afirma, săptămâna trecută, că rotativa va avea loc, dar nu chiar în 25 mai, când este Înălţarea şi Ziua Eroilor. Ciucă afirma că o astfel de zi nu trebuie umbrită de un eveniment politic. Premierul anunţa, însă, că „la momentul oportun” îşi va depune mandatul, iar PNL va vota un guvern condus de Marcel Ciolacu.

Sursă:psnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.