Claudiu Târziu (AUR): Proiectul AUR privind înființarea unei bănci agricole de stat a picat la votul din comisia de specialitate din Senat

best auto leo vaslui
Sursa foto: Captura video Facebook Claudiu Tarziu

Potrivit unui comunicat primit pe adresa redacției, Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, condamnă votul din Comisia pentru agricultură a Senatului cu privire la proiectul de înființare a unei bănci agricole de stat. Votul reprezintă încă o dovadă că majoritatea parlamentară toxică PSD-PNL-UDMR, sprijinită consistent de USR prin vot, este împotriva românilor.

”Vreau să exprim nemulțumirea noastră, a partidului AUR și a grupurilor parlamentare AUR, față de modul în care continuă majoritatea parlamentară să trateze toate proiectele bune care vin din partea AUR în Parlament și care sunt în beneficiul românilor. Mă refer acum cu precădere la proiectul nostru privind înființarea unei bănci agricole de stat, prin care ar urma ca agricultorii români să capete finanțare mai ușor și să poată să se dezvolte, prin care agricultura ar primi o gură de oxigen absolut necesară în aceste vremuri și prin care am putea spera ca România să redevină ceea ce a fost, și anume grânarul Europei, nu doar pentru beneficiile materiale pe care le-ar aduce această postură, ci și pentru bunăstarea directă a fiecărui agricultor din această țară, de la cel cu o gospodărie țărănească până la marii fermieri, dar, mai ales, ne gândim la cei mici și mijlocii”, a declarat Claudiu Târziu.

Votul din Comisia de agricultură a Senatului este caracterizat de liderul AUR drept unul viclean, pentru că marea majoritate a celor prezenți s-a abținut. Singurul vot în favoarea inițiativei a aparținut senatorului AUR Valentin Cioromelea. În acest fel, fără o asumare clară, fără argumentarea poziției adoptate, parlamentarii puterii și cei ai USR au respins propunerea de înființare a unei bănci care ar fi putut să susțină în mod direct agricultorii români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.