Clotilde Armand s-a baricadat în primărie – Nu a acordat nicio audiență de când este primar, invocând pandemia

best auto leo vaslui

Clotilde Armand recunoaste ca nu a acordat nicio audienta din octombrie 2020, de cand a preluat mandatul edilitar. Oricat pare de bizar, USR-ista invoca restrictiile pandemice, dar nu sufla un cuvant despre perioada de dupa 8 martie 2022, cand starea de alerta si restrictiile aferente au fost ridicate.

Raspunsul Clotildei Armand a fost publicat pe Facebook, de catre Alexandru Petrescu (foto 2), fost ministru al Comunicatiilor si vicepresedinte al PSD Sector 1.

Iată ce răspuns a dat Primăria Sectorului 1:

Primarul Sectorului 1 si-a inceput exercitarea mandatului in luna octombrie anul 2020, iar in contextul creat de pandemia de Covid-19, situatie generata pana in luna martie 2022, autoritatea publica locala executiva a apreciat ca fiind necesare masurile de evitare a interactiunii cu un numar mare de persoane in spatii inchise.

La nivelul Serviciului Tehnica Legislativa, Secretariat si Arhiva, toate cererile de audienta adresate Primarului Sectorului 1 au fost analizate si s-au cerut puncte de vedere structurilor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 1 cu atributii in domeniu, Compartimentului de Strategii de Dezvoltare Durabila, Programe, Proiecte, Compartimentului Fond Imobiliar, Serviciului Autorizatii de Functionare si Servicii Publice, Serviciul Urmarire Contracte, Lucrari, Reabilitare Termica si Energii Alternative, Directia Publica de Evidenta a Persoanelor si Stare Civila Sector 1, respectiv institutiilor subordonate Primarului Sectorului 1, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Sectorului 1, Administratia Domeniului Public Sector 1, Politia Locala Sector 1, in vederea comunicarii catre petent a solutiilor legale.

Reprezentantii acestor structuri au analizat problemele ridicate de catre cetateni si au intocmit raspuns pentru fiecare cerere / problema sesizata, in conformitate cu prevederile art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor”.

In dispretul total al legii si al bunului simt primarul USR-ist al Sectorului 1 a statuat ca cine ‘denigreaza’ este interzis! Nu are acces in primarie la sedintele Consiliului Local, chiar daca e persoana interesata, potrivit Codului Administrativ in vigoare. La fel, au interzis si mass-media, persoanele politice si personalitatile pe care nu le agreeaza si nu le aproba direct si personal.

Abuzul primarului USR Clotilde Armand este cu atat mai grav cu cat, pe spete similare, a pierdut repetat in instanta.

Recidiva sa, de aplicare a politicii pumnului in gura, prin interzicerea liberului acces in speranta ca nu se vor mai afla informatii care o compromit, nu face decat sa confirme ca se manifesta ca un penal inca in functie. Nimic nu poate sterge realitatea ca este cercetata de DNA pentru ca si-a insusit bani necuveniti din fonduri europene sub pulpana complice a USR, care continua s-o protejeze.„, a declarat Florin Manole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.