Coaliția Toxică a mărit ilegal salariile la politicieni, chiar înaintea vacanței parlamentare


Coaliția Toxică a mărit ilegal salariile la politicieni, chiar înaintea vacanței parlamentare

Astăzi PSD și PNL, sprijiniți de UDMR și USR, au decis să crească salariile angajaților din cadru primăriilor și consiliilor județene. Și alți funcționari publici vor beneficia de această majorare salarială.

S-a făcut acest lucru în mod ilegal, în cadrul ultimei ședințe parlamentare din acest an. Legea de majorare a mers pe repede înainte și nu a mai respectat procedura clasică din parlamentul României.

USR a făcut blat cu PSD , PNL și UDMR atunci când a decis să nu se opună acestei legi.

Pe de altă parte peste 1 milion de români au salariul minim pe economie și un alt milion de bătrâni trăiesc cu doar 1.000 de lei în fiecare lună.

AUR, partidul condus de către George Simion, a avut o opinie contrară, considerând că este momentul ca cheltuielile de la bugetul de stat să fie chibzuite și să se ducă către investiții.

Peste 4 milioane de români lucrează în mediu privat, ei vor trebui să suporte din taxele lor cheltuielile foarte mari făcute de la buget. Statul român a rămas un stat comunist în care mediul privat și antreprenorii sunt pedepsiți pentru performanțe și trebuie să plătească birocrația și corupția din România.

sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.