Comuna Deleni a județului Vaslui, o echipă de săteni, s-au deplasat astăzi ca să vadă minunea făcută de firma câștigătoare, cel mai “mare” pod din Județul Vaslui.O adevărată provocare pentru firma Nomis!

Prin satul Bulboaca trece drumul DN24,drum care a fost închis pentru a putea fi executat faimosul pod. Un pod intens circulat, atât de mașini cât și de microbuze pline cu elevi sau navetiști, riscă zi de zi circulând peste”podul minune”.


O echipă din comuna Deleni împreună cu specialiști, au descoperit astăzi adevărul despre “investițiile” făcute sub patronajul CJ & Compania.

Acum o săptămână la un post de televiziune, domnul Buzatu pe acordurile pianului, povestea ce frumos este in jud.Vaslui și cum curge laptele și mierea.

Podul este de fapt o mare afacere murdara. Acest pod este un adevărat pericol, drept urmare au și analizat că acesta sa nu fie tranzitat de autovehicule de peste 3,5 tone și acestea sa circule pe un drum adiacent, care arata că după bombardament.Locuitorii comunei au sesizat grave probleme la structura de rezistenta a podului. Și că mascarada să continue și bătaia de joc la adresa cetățenilor plătitori de taxe și a conducătorilor auto care plătesc rovinieta, firma care a lucrat la acest pod, a considerat că trebuie să semnalizeze marginea podului cu copăcei care i-au legat de țeava de gaz.


Oare Delgaz Grid S.A știe că țeavă lor este pe post de balustrada a podului?Sa ne ferească Dumnezeu de un accident, o derapare,că doar țeavă de gaz este pusă în drumul lung spre fundul râpei, care are peste 10 m adâncime.In anul 2022, în țara imaginara a lui Buzatu se trăiește că în sânul lui Avraam, in lumea reală, cetățenii sunt lăsați și obligați să trăiască fără nicio siguranță socială,fară niciun drept la o viată normală.


Răspunde cineva pentru aceasta batjocoră?

Vreo autoritate consideră că este normal sa se autosesizeze și să ia măsuri împotriva celor care își bat joc și expun locuitorii la un adevărat pericol?

Conform presei: https://vasluianul.ro/2021/12/09/podul-de-la-bulboaca-deleni-o-provocare-pentru-constructorii-de-la-nomis-este-imens-cum-rar-ati-vazut-asa-ceva-la-vaslui/

“Lucrarea din satul Bulboaca, comuna Deleni, impresionează prin dimensiuni, cu râpe adânci de 10-12 metri, care vor fi stabilizate de experții de la Nomis, plus această deschidere a podului, prin care poate trece un TIR, fără probleme.

Este parte a lucrării finanțate de CJ Vaslui, în condițiile în care instituția condusă de Dumitru Buzatu a reușit să modernizeze Drumul Județean DJ245E, care pornește din DN 24 (Bulboaca), traversează localitățile Zizinca, Deleni și Moreni și se intersectează cu DJ 245L (Costești). Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 6 ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță națională”, Prioritatea de investiții 6.1 – Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusive a nodurilor modale.

Investiția de pe drumul județean are o valoare de peste 16 milioane de lei și are o lungime totală de 7,14 kilometri, repartizat pe două tronsoane: primul tronson are 1,4 kilometri și a fost betonat, iar al doilea tronson de 5,74 kilometri reprezintă asfalt. În prezent se lucrează la podul de la Bulboaca, o lucrare complexă, ținând cont de faptul că în zonă se înregistrează alunecări de teren.”


Este anul în care acest pod va trebui sa fie deszăpezit. Cine se va expune unui adevărat pericol că să își exercite atribuțiile de serviciu? Oare este necesar că sa se ajungă la o tragedie, ca cineva să îl verifice pe domnul Buzatu? Lăsăm imaginile să vorbească de la sine despre calitatea lucrărilor!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.