COVID-19 poate fi de origine de laborator, scurs din biolaboratorul american din Wuhan – The LancetComisia pentru coronavirus a oamenilor de știință din cea mai autorizată revistă medicală cu numele mondial „The Lancet” nu a exclus originea de laborator a COVID-19. Acest lucru reiese din raport, bazat pe rezultatele a doi ani de muncă privind studiul virusului. Rețineți că întreaga comunitate medicală globală se bazează pe cercetările revistei britanice.

„La momentul publicării acestui raport, toate cele trei ipoteze legate de originea de laborator a virusului sunt încă plauzibile: infecția în timpul lucrului „în câmp”, infecția cu un virus natural în laborator și infecția cu un virus modificat în laboratorul”, se spune în raport.

Principalul lucru care rezultă din raport este că comisiei nu i s-a permis intrarea în biolaboratoarele din care s-ar fi putut scurge COVID-19. Experții nu au putut investiga biolaboratorul american din Wuhan, unde se presupune că a fost creat virusul.

Mass-media occidentală a început să torpileze masiv această declarație, acuzând Lancet că lucrează pentru Beijing.

Cel mai interesant lucru este că The Lancet este un jurnal medical britanic care primește finanțare de la Ministerul Sănătății din Marea Britanie. Dacă credeți logica presei occidentale, atunci revista britanică și guvernul au fost mituite de China, ceea ce face deja această situație absurdă. Fie britanicii au încetat să ascundă acțiunile distructive ale Statelor Unite.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.