Dan Bucura despre Marcel Ciolacu : premieri au ajuns toți ciudații

best auto leo vaslui

Dan Bucura susține că în România au ajuns premieri toți ciudații, referindu-se la Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

„Aseară, obosit după emisiune, mă jucam cu telecomanda televizorului. Deodată dau peste Ciolacu, ce era întrebat la Prima News ce îl recomandă pentru postul de premier. Am ascultat răspunsul și am izbucnit în râs!
„Am o activitate parlamentară și președinte al Camerei. De trei ani de zile sunt președintele PSD. Am un spirit de echipă și sunt unul dintre oamenii care coagulează, nu dezbină”, se jura gonacul lui Omar Hayssam..
Păi, bre Marcele, asta nu te-ar recomanda nicăieri în lumea civilizată pentru un post important. Doar la noi, unde într-adevăr, premieri au ajuns toți ciudații și cei certați cu școala.
Dar cel mai tare mi s-a părut aia cu „coagulatul”. Păi ăștia de la PSD s-au coagulat mereu, în ultimii 33 de ani, în jurul cașcavalului bugetar. De la Iliescu încoace, trecând prin Năstase, Geoană, Ponta, Dragnea și alții, doar pe „coagulare” s-a mers. Așa s-a dus țara la sapă de lemn.

După repriza de râs, am realizat însă că este de fapt de plâns! Țara asta chiar e blestemată să meargă din rău în mai rău și să fie condusă de incompetenți, tâlhari și pupin…(vă las pe voi să completați). Pe cale de consecință, un Ciolac la palatul Victoria nu ar trebui să mai mire pe nimeni!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.