Dan Bucura despre un viceprimar PSD: grobian, îl plătim cu 7.000 de lei


Dan Bucura critică pe pagina sa de socializare un viceprimar PSD care în loc să se ocupe de administrarea comunei stă și înjură jurnaliștii pe paginile de socializare:

„Unul dintre motivele pentru care România este atât de jos îl reprezintă analfabeții și grobienii care ajung, pe diverse căi, să se cocoațe în funcții publice! Acești golani fac orice, mai puțin ceea ce ar trebui să facă în funcțiile cu pricina. Haideți să vedeți hal de viceprimar din Bistrița Năsăud:

Grobianul din imagine se numește Gheorghe Balla și este viceprimar al comunei Uriu, într-o administrație PSD. Adică, pe românește, partidul roșu l-a făcut om, chiar dacă el se dă independent..

Dacă nu mi-ar fi sărit în ochi un topic în care mă înjura de mama focului fiindcă îndrăznisem să îi critic pe Grindeanu și niscai penali numiți de ăla în funcție, n-aș fi aflat nici de acest Balla.

Căutând însă pe pagină, am descoperit zeci de postări în care nesimțitul cu pricina făcea bale la gură pe tot ce însemna critică la adresa idolilor săi..

Acum, faptul că mă înjură propagandiștii unui partid sau altul pe Facebook, zău că nu mă deranjează. Este mereu pentru mine o confirmare că fac bine ceea ce fac. Altfel nu și-ar trimite partidele postacii să facă aici ca dracii. Dar de data asta, bufonul e taman un ales local. Iar cu asta am o problemă!

Căutând în documente, am aflat că numitul Balla produce lunar o gaură de peste 7.000 de lei bugetului de stat, prin ceea ce se presupune a fi salariul său de bugetar. Culmea, înjurăturile lui pe Facebook vin de multe ori în timpul programului de muncă. Așa că mă întreb, pentru așa activitate îți plătesc ție românii acel purcoi de bani, nesimțitule?! Asta e activitatea ta managerială în primărie, măi postac obraznic?!

Între noi fie vorba, dragi români, ăștia sunt „aleșii”!

Dacă nu s-ar fi apropiat un an electoral, poate nu l-aș fi demascat pe acest specimen abject. Însă cred că e util ca alegătorii să știe ce poame trimit la butoane, indiferent de partidul pe care ele îl reprezintă. Să votăm cu cap, dragi români, fiindcă altfel ne vor conduce unii fără așa ceva…” scrie Dan Bucura pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.