Dan Motreanu s-a răcorit împotriva PSD, în ședința liberalilor

caleaeuropeana.ro

În ședința BPN al PNL, mai mulți liberali au luat cuvântul, cel mai dur fiind europarlamentarul Dan Motreanu. Acesta i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să nu accepte renunțarea la cota unică.

Motreanu a spus că PSD ar trebui să vină în fața electoratului, iar dacă vor să susțină impozitarea progresivă, atunci să fie aleși pentru asta.

”Am spus că nu putem accepta renunțarea la cota unică. Dacă PSD vrea să introducă sistemul progresiv (chiar treptat), atunci că vină cu măsura în fața cetățenilor, să își obțină votul pe sistemul progresiv”, a spus Motreanu, conform unor surse participante la ședințe.

De asemenea, Robert Sighiartău acuză PSD de sabotaj la adresa PNL. ”Eu nu am încredere deloc în PSD și dacă ne uităm la relația noastră complicată. Ei nu fac decât să fure primari de la noi și ne atacă acolo unde am câștigat Consiliile Județene. PSD potențează AUR prin atitudinea asta!”.

Europarlamentarul Theodor Stolojan a explicat că ”nu am încredere deloc în Ciolacu și PSD, care tot lansează atacuri împotriva PNL”.

De partea cealaltă, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost pompierul de serviciu. El le-a cerut celor din PNL să nu atace PSD pentru a nu genera tensiuni și mai mari în cadrul coaliției de guvernare.

Sursă:stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.