Diana Șoșoacă și Adrian Severin au sărbătorit Ziua Unității Naționale a Rusiei, la ambasada de la București

best auto leo vaslui

Senatorul Diana Șoșoacă, actual independent și fost membru AUR și fostul ministru de Externe Adrian Severin, condamnat pentru corupţie, au sărbătorit, joi, Ziua Unității Naționele a Rusiei, la Ambasada Rusiei de la București.

Cei doi apar în fotografii publicate de Ambasada Rusiei la București, pe pagina de Facebook, instituția găzduind o recepție cu această ocazie.

“Printre invitați s-au numărat reprezentanți ai Parlamentului României, ai partidelor politice extraparlamentare, mediilor academice, organizațiilor neguvernamentale, inclusiv Asociația de prietenie româno-ruse, ai mass-media, precum și ai asociațiilor de compatrioți ruși, inclusiv Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Romano-Rusă, Obștea Cazacilor din România, Uniunea Rușilor Subcarpatici, filiale regionale ale Comunității Rușilor Lipoveni din România, Asociația „Lumea Noastră”, Grupul de Prieteni lui Vladimir Vîsotski și alții”, au scris reprezentanții ambasadei.
Ei au mai scris că la evenimentul au fost prezenți peste douăzeci de membri ai corpului diplomatic “din statele prietenoase.”

Gestul senatorului român a fost criticat de europarlamentarul Dragos Pâslaru.


ANDREEA GHINEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.