DNA are încă în lucru dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu


DNA are încă în lucru dosarul in rem privind certificatele de revoluţionar, care îl vizează, printre alții, și pe liderul PSD Marcel Ciolacu, potrivit unui răspuns oficial al DNA.

Dosarul la care faceți referire nu a fost soluționat, urmărirea penală fiind începută doar in rem. Prin urmare, nu există persoane care să aibă calitatea de suspect sau inculpat în acest dosar. Alte informații nu pot fi comunicate, deoarece le sunt incidente dispozițiile art. 12 alin.1 lit. e și f din Legea 544/2001„, este răspunsul DNA.

Șeful DNA, Crin Bologa, a declarat, recent, într-un interviu, că Marcel Ciolacu nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreo cauză, dar nu a clarificat în ce stadiu se află sesizarea referitoare la certificatul de revoluționar obținut de liderul PSD.

”S-au dat și clasări. Nu știu exact. Dacă o să faceți o cerere în scris, sau mâine, sau telefonic, pot să verific. Din câte știu, nu s-au închis toate dosarele, dar s-au dat soluții de toate categoriile, dar nu pot să afirm că la DNA există un dosar Ciolacu, că nu există așa ceva”, a precizat Bologa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.