Doctorul a explicat pentru “Vasluiul Gândește”ce culoare a buzelor indică probleme de sănătate Ce înseamnă buzele palide?


Buzele – un indicator al problemelor de sănătate, culoarea naturală a buzelor, poate spune despre ceea ce se întâmplă în interiorul corpului, de exemplu, despre sănătatea sângelui, a organelor sau a temperaturii, a spus ea într-un interviu pentru Gazeta.ru. Ru” terapeut Lyudmila Lapa.

Dacă buzele devin brusc albăstrui, acest lucru indică lipsa de oxigen și probleme cu sistemul cardiovascular. Acesta este un simptom alarmant care necesită îngrijiri medicale.
„O margine albastră în jurul buzelor indică probleme cu circulația sângelui într-un cerc mic, care sunt posibile în cazul insuficienței cardiace, îngălbenirea buzelor la nefumători indică adesea probleme cu ficatul”, a avertizat medicul.

În același timp, buzele excesiv de palide pot indica lipsa anumitor substanțe utile în organism, iar buzele prea strălucitoare vor indica o reacție alergică.

„Buzele prea palide vorbesc despre anemie feriprivă, când nu doar culoarea buzelor se schimbă, iar pielea devine ceară. Buzele roșii strălucitoare indică o reacție alergică, așa se manifestă umflarea, iar buzele roșii indică, de asemenea, o creștere a temperaturii corpului ”, a subliniat medicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.