Donald Trump se pregătește de alegeri: „Voi spulbera statul paralel. Doar eu mai pot salva America”

best auto leo vaslui

În cazul în care mai primeşte o şansă să devină şef al statului, Donald Trump, susține că doar el poate salva America de la a deveni „un coşmar comunist”, descotorosindu-se de „statul paralel” şi anulând politicile preşedintelui democrat, Joe Biden.

Iată ce a spus fostul președinte american: „Dacă mă trimiteţi înapoi la Casa Albă, vom fi o naţiune liberă. Domnia lor se va încheia. Nu mai suntem o ţară liberă. Nu mai avem o presă liberă. Nu mai avem nimic liber”.

Într-un discurs care a durat o oră şi 45 de minute, Trump şi-a insultat duşmanii de la dreapta şi de la stânga eşichierului politic şi s-a prezentat drept unica persoană capabilă să redea măreţia Americii.

„Voi spulbera statul paralel. Voi concedia birocraţii nealeşi şi forţele din umbră – bolnavi – aceşti oameni sunt bolnavi”, s-a lansat Trump, afirmând o dată în plus, fără să aducă vreo dovadă, că de fapt el a câştigat alegerile prezidenţiale din 2020.

Trump a încercat să-şi regleze conturile cu fostul preşedinte republican al Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, cu fostul consilier prezidenţial Karl Rove şi cu fostul guvernator al statului Florida, Jeb Bush, pe care i-a grupat în categoria „ciudaţi, neoconservatori, zeloţi ai frontierelor deschise şi tembeli”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.