Dragoș Pătraru desființează multinaționalele care „mulg” România: Iau ajutoare de la stat și dau salarii de mizerie

best auto leo vaslui

Realizatorul TV Dragoș Pătraru critică companiile multinaționale și spune că, în România, grație „guvernelor imbecile”, acestea au parte de ajutoare de la stat, facilități fiscale și acces pe o piață a muncii care s-a transformat în „sclavie pură”.

„Cu antreprenorii suntem la nivelul Evului Mediu. Se plâng că vin oamenii, învață și după aia pleacă. Oamenii pleacă la mai bine. Întotdeauna oamenii vor pleca la mai bine. Aceste guverne imbecile, grație politicilor duse, au transformat această țară într-o țară a muncii ieftine. Marile corporații care vin și se laudă cu ce au făcut în România, nu fac absolut nimic de fapt. Cele mai multe construiesc cu ajutoare tot de la statul român, beneficiază de niște facilități fiscale fabuloase. Le convine de minune să ia forță de lucru necalificată, pentru că acești oameni nu au putere de negociere. Puterea de negociere e zero și spun că trebuie să te duci la ei să te învețe, să-ți dea lumină”, spune realizatorul emisiunii Starea Nației.

„S-a transformat în sclavie pură. Ce este la noi pe piața muncii, în acest moment, se numește sclavie, în construcții, în IT, etc. Mai sunt companiile care vin și lucrează fie croitorie în sistem lohn, fie subansamble de mașini sau huse auto. Eu am scris acum ceva timp reportaje despre oameni care au murit pe mașinile alea, lucrând”, a mai spus Dragoș Pătraru.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.