După ce au mărit taxele și impozitele – Ministrul Finanțelor anunță că are ca obiectiv reducerea impozitului

best auto leo vaslui

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a afirmat că intenţia în noul program de guvernare este de a stabili obiective mai tangibile din perspectiva reducerii impozitării muncii.

Taxele și impozitele au fost majorate începând cu 1 ianuarie 2023,dDeși parlamentarii au decis să amâne cu doi ani creșterea taxelor locale, ele vor fi totuși mărite cu rata inflației din 2021.

Iată ce a spus Adrian Câciu: Este o dezbatere pe care o vom avea. Sunt în intenţiile noului program de guvernare să avem obiective mai tangibile din perspectiva reducerii impozitării muncii, pentru că suntem cu toţii conştienţi că avem cea mai ridicată impozitare a muncii”

Așadar, Ministrul Finanțelor a anunțat că, după ce Guvernul PSD-PNL a mărit taxele și impozitele într-o situație economică grea, același Guvern va avea ca obiectiv reducerea impozitelor.

România are nevoie de bani în plus pentru acoperirea creșterilor de pensii, alocații pentru copii, dar și pentru ajutoarele acordate românilor cu venituri modeste, bani pe care Guvernul PSD-PNL-UDMR i-a redirecționat către aparatul bugetar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.