Elicopter prăbușit lângă o creșă din regiunea Kiev: Cel puțin 18 morți, printre care și ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei și adjunctul său

best auto leo vaslui

Un elicopter s-a prăbușit astăzi lângă o creșă din apropierea capitalei ucrainene, Kiev. La bord se aflau ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei și adjunctul său, ambii morți în urma accidentului.


Update 11:30 Bilanțul victimelor accidentului de elicopter din Brovary a crescut la 18 morți, potrivit șefului Administrației militare regionale din Kiev.

Oleksiy Kuleba a scris pe Telegram că trei dintre cei uciși sunt copii. Kuleba a adăugat că 29 de persoane sunt rănite, inclusiv 15 copii.

Știrea inițială: La bordul elicopterului se aflau ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastyrsky, și adjunctul său, Evgheni Enin, potrivit presei din Ucraina. Ambii au murit în urma accidentului aviatic.

Potrivit informațiilor preliminare, transmise de fortele operative UA, până în prezent, 18 persoane au murit, dintre care 3 copii. Sunt 26 de persoane internate în spitale, dintre care 12 sunt copii.

În elicopter se aflau nouă oameni.

Elicopterul s-a prăbușit lângă o creșă din orașul ucrainean Brovary, în apropiere de Kiev, potrivit Sky News.

Guvernatorul Kievului a anunțat inițial că există victime la fața locului, iar copiii se aflau la creșă în momentul prăbușirii. 

Consilierul prezidențial Kyrylo Tymoshenko a declarat că echipele de intervenție se află la fața locului și că se fac verificări cu privire la victime.

„Aflăm informații despre victime și despre circumstanțe”, a scris Timoșenko pe Telegram.

Sursă:antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.