Fenomenul Șowșoacă – Senatoarea ce duce România spre autodistrugere

best auto leo vaslui


Diana Iovanovici-Șoșoacă, evidențiindu-se ca personajul politic ce mai mult contribuie la desființarea a tot ce a mai rămas unitate pentru români, continuă cu propagandă neloială, achitându-și astfel misiunea bine stabilită de către sponsorii PSD-iști, care mai sponsorizează videochatiste și alte personaje dubioase să denigreze AUR și pe George Simion.

    Se poate observa clar că senatorul ex-AUR iși indeplinește fără drept de apel sarcinile pe care le-a primit cu privire la denigrarea foștilor săi colegi de către anumiți baroni, apelând la principala sa vocație, show-ul. Șoșoacă este invitată de către PSD-iști în diferite emisiuni expres pentru a-l denigra pe George Simion, crezând că printr-o astfel de dezinformare, va reuși să manipuleze populația.  

    Un exemplu evident a fost în emisiunea TV Realitatea, moment în care ”actrița” Șoșoacă, ofera spre difuzare o înregistrare veche trucată și falsă despre președintele AUR. Comportamentul dezolant al senatoarei, a fost surprins și în data de 2.10.2022, când George Simion a organizat un protest împotriva scumpirilor pentru a-i ajuta pe români, însă Șoșoacă a fost trimisă in Piața Victoriei nu pentru a chema la unitate, ci pentru a face show, tipic acesteia.     Poporul român are nevoie de oameni competenți la conducere, drept pentru care nu trebuie să ia în considerare acuzațiile Sowsoacăi ce au un caracter nejust și care duc spre o Romanie falsă, o Românie condusă de infractori și politicieni corupți.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.