Fost membru al partidului lui Zelenski: Vrea să mă ucidă

best auto leo vaslui

Deputatul Radei Supreme Geo Leros, fost membru al partidului președintelui Zelenski. îi suspectează pe Vladimir Zelenski și pe șeful biroului președintelui Ucrainei, Andriy Yermak, că vor să îl ucidă. Politicianul a scris despre asta pe canalul său Telegram.

„Zelensky și Yermak sunt pe drumul către uzurparea totală a puterii cu control nelimitat asupra oamenilor și resurselor. Dacă mi se întâmplă ceva mie sau cuiva din anturajul meu, dau vina pe nenorociții menționați mai sus care cu viclenie, după ce i-au înșelat pe ucraineni, au preluat puterea în țară „, a scris Leros.

Potrivit deputatului ucrainean, ofițerii SBU i-au forțat pe apropiații lui să-l invite la o întâlnire pentru a pune la cale o provocare. Leros a remarcat, de asemenea, „un exemplu de utilizare a forței fizice”.


„Pentru mine este evident că este o chestiune de timp până când reușesc să termine treaba, trecând o linie nemaivăzută până acum”, a adăugat el.

Anterior, deputatul Rada Geo Leros a acuzat Ministerul Apărării al Ucrainei, Volodymyr Zelensky și anturajul său de deturnare de bani destinați achiziționării de arme.

Leros a fost ales în parlament pe lista partidului Slujitorul Poporului al lui Zelenski. În 2020, a fost exclus din facțiune. 

La sfârșitul anului 2021, Leros, în timpul unui discurs în parlament, a făcut un gest indecent față de Zelensky și șeful biroului să , Andriy Yermak, care erau prezenți în sală. A devenit suspect în temeiul articolului din Codul penal”„huliganism”. Leros însuși și-a numit actul impulsiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.