Fritz a dat reparațiile din Bastionul Theresia unui instructor de fitness cu o firmă „expertă” în comerț cu ridicata al materialului lemnos

best auto leo vaslui

”Danke, unser Bürgermeister!!! Sunt mândru de primarul nostru Dominic Fritz şi momente ca acestea mă fac să fiu mândru de oraşul în care trăiesc!”, scria patronul unei firme din Sânandrei, în 16 decembrie 2022, pe pagina sa de facebook, la doar două zile după ce a primit un ”cadou” de peste 150.000 de euro de la Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara, scrie Ziua de Vest.

Cele mai scumpe două contracte, acordate prin achiziție directă de Centrul de Proiecte, vizează reparațiile din Bastionul Theresia. Primul, de 368.063 lei, a fost atribuit în 35 de minute, pentru reparații în interior, iar cel de al doilea, de 381.852 lei, în 12 doar minute de la publicare, pentru reparații în exterior. Fericitul câștigător a fost Corneliu Corlan, patronul firmei Cornixinroc din Sânandrei. Sigur, ar putea fi vorba de o firmă cu experiență și referințe, care trebuie să execute lucrări la o clădire monument istoric. Nici pe departe însă. Din 2008 și până în 2021 (anul în care a depus ultimul bilanț), firma a avut un singur angajat. În 2021, Cornixinroc a avut o cifră de afaceri a fost de 162 483 lei, iar în 2020, cel mai bun an al firmei din ultimii patru, de 378 900 lei. Despre experiență și expertiză nici nu poate fi vorba, deoarece firma are ca obiect de activitate ”Comerț cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare”.

Singurele referințe care apar despre experiența lui Corneliu Corlan sunt cele care specifică faptul că este instructor de fitness, respectiv ”Crossfit Coach at Cornixinroc”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.