George Simion își ceartă parlamentarii și îi amenință cu dat-ul afară: v-ați obișnuit în huzur, dacă românii ajung zilnic la muncă, să ajungeți și voi. Jumătate nu aveți activitate

best auto leo vaslui

Ședință cu scântei astăzi în interiorul grupului parlamentar al AUR. Președintele George Simion i-a certat pe proprii parlamentari și le-a cerut să plece celor care nu pot munci zilnic așa cum muncesc toți românii.

„V-am cerut ca la ora 10 să fiți la ședința de grup și mulți dintre parlamentari încă nu au ajuns. Nu v-am cerut să veniți la muncă la ora 9, sau la ora 5 sau 6 așa cum ajunge fiecare român. Văd că doriți sfertul academic pe motiv că a fost trafic, dar de ce nu plecați mai devreme? Românii cum de nu întârzie la muncă?

Aceștia sunt din păcate colegii noștri și au stat vara aceasta. La jumătate din parlamentarii mei nu am văzut activitate. Stau și zac că sunt obosiți săracii, au obosit foarte mult în prima parte a anului” se vede într-un video postat de președintele George Simion pe propria pagină de socializare.

Președintele AUR își ceartă proprii parlamentari și le cere să abandoneze barca dacă nu au chef de muncă pentru români:

„V-ați obișnuit să veniți o oră, două ore și apoi să plecați acasă. Cu riscul de a mai supăra și de a mai avea plecări din grupul parlamentar, vă anunț că grupurile parlamentare AUR, parlamentarii AUR muncesc de la 9 și până la ora 17 și după 17 când doriți. Aveți opțiunea să renunțați, probabil înainte aveați o viață mai ușoară. Avem parlamentari care nu vin niciodată la ora stabilită, avem parlamentari care deja și-au luat concediu după două luni de concendiu, erau obosiți săracii.

Cine este serios și merge până la capăt în acest proiect politic, cine vine așa, ca o floricică, cu jumătate de oră întârziere și mai trec și pe al alte partide să plece. Trădătorii să plece din partid. V-ați învățat cu o viață de huzur, aveți la dispoziție anual zeci de mii de euro din banii românilor și voi vă bateți joc, nici la ședințe nu vine. Să nu se supere sărăcuții.

Așa nu vom putea conduce țara, nu avem ce căuta acolo”.

Președintele AUR ceartă câțiva parlamentari care intră în cameră cu întârziere și s-au scuzat că a fost trafic:

„Dar săracii români ce or face, ei nu au trafic și totuși ajung la timp. Nu mai este nici un trafic. Este timpul să renunțăm la lene, lenea, comoditatea și huzurul ne-au adus aici ca țară”.

sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.