Germania a fost mereu cea mai înverșunată inamică a re-Unirii celor două state româneștiGermania a fost mereu cea mai înverșunată inamică a re-Unirii celor două state românești. Nici propriul exemplu, al suferinței nemților rămași după război sub bocanc rusesc, nici sentimentul de vinovăție că au fost complicii ruperii, cu prețul a sute de mii de vieți, a fraților de frați, nu i-a mișcat pe „pragmaticii” nemțălai. Nein, nein, nein!

Prietenia „gazoasă” dintre Merkel și Putin a făcut ca bucata de pământ românesc din stânga Prutului să devină unul dintre locurile preferate pentru spălarea banilor rusești meniți să corupă oficialii germani. Celebrele laundromate rusești din RM, despre care toată lumea știa, au rămas neatinse vreme de aproape un sfert de secol și nu au fost deranjate nici cu un fir de pai de Berlin. Oare de ce?

Mână în mână, urmașii lui Adolf și Iosif Visarionovici, au menținut, cinic, cu prețul unui adevărat dezastru umanitar -emigrație, sărăcire- republica de lângă Moldova în afara mătcii sale românești.

Pentru a-și asigura liniștea, o mică parte din acești bani s-au întors, sub oblăduirea unor organizații și „consultanți” germani, către agenții dubli ai Kremlinului. Gașca Natașei de la Propaganda este doar vârful aisbergului. Metamorfoza mass media de la Chișinău, aproape in integrum, prin castrare cu granturi și pomeni, dintr-una incisiv pro-românească în schelălăitoare civică, schimbarea la față, adică la cont, a unor pretinși unioniști în „moldoveniști europeni”, au fost posibile cu mita din gazorublele cârdășiei fritz-ilor cu ivanii.

Nicio măsură de siguranță nu a fost neglijată, „consultanții” și „atașații” Berlinului infiltrați la Chișinău având grijă ca „sațietatea țivilă” de pe Bâc, dacă nu atacă frontal fireasca normalitate a re-Unirii, măcar să ia apă în gură la această temă. Emisari ai UE au fost puși românofobi notorii, precum ungurul Kalman Mizsei, sau mediocrii cu neveste rusoaice.

Astăzi, când toată Europa cade victimă acestei înciotări jegoase ruso-germane, al cărei preț îl regăsiți în facturi, ar fi cazul să cadă măștile de pe fețele și ale qurwelor, dar și ale proxeneților care au nenorocit milioane de basarabeni refuzându-le revenirea acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.