Guvernele lui Klaus Iohannis au triplat datoria externă

best auto leo vaslui

Guvernele lui Klaus Iohannis, adică Klaus Iohannis, au reușit o contraperformanță greu de atins: au triplat datoria externă a României.

Poporul român a ajuns dator vândut. ASTĂZI avem de rambursat peste 140 de miliarde de euro.

Cu aceste sume mari de bani reușeam să construim o autostradă din România până în China, dar de cinci ori.

ori România nu are un sistem de autostrăzi, deci ne întrebam noi: unde sunt banii, cine i-a furat.

GUVERNELE lui Klaus Iohannis au închis și ultimele fabrici ale României. Astăzi nu mai producem aproape nimic, totul este de import.

Klaus Iohannis a făcut din România o colonie, suntem buni numai să exportăm forță de muncă ieftină și să cumpărăm de afară produse la prețuri mari.

Astăzi am ajuns să dăm pe pâine mai mult decât un francez sau un german.

Creșterea datorie externe s-a făcut cu știință, banii s-au dus în general la statul român care cheltuie prea mult față de posibilitățile economiei reale.

Statul român este un stat creat pentru PSD și PNL. Cele două partide și-au angajat membrii la stat și de acolo au construit un aparat birocratic și de corupție în propriul interes.

specialiștii susțin că la stat mai mult se stă, că din 10 funcționari nici 3 nu muncesc real. Politicienii merg la muncă pentru a mima munca și de aceea orice român trebuie să muncească de trei ori mai mult.

Dar lor nu le ajunge, așa că oamenii lui Klaus Iohannis s-au împrumutat în locul românilor iar copiii noștri vor plăti că fanarioții de la PSD și PNL să trăiască pe spatele României ca niște paraziți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.