Inginerul de la „Vasluiul Gândește”, a explicat de ce este imposibil să usuci hainele în apartament. Cum și unde se usucă corect hainele?

best auto leo vaslui


Specialistul nostru proiectant de sisteme de ventilație, a vorbit despre beneficiile și daunele aerului pentru sănătate și aspect. Într-unul dintre capitole, el a criticat obiceiul popular al multora.
Se recomandă să nu atârnați lenjeria umedă nici în baie, nici în altă cameră pe calorifer sau pe uscător, mai ales dacă aceste camere nu sunt pregătite pentru această procedură simplă. Uscarea în baie, mai ales dacă camera nu este ventilată și are un sistem de ventilație vechi, amenință apariția mucegaiului. Și dacă apare, atunci va fi foarte greu să o îndepărtezi.
Unele lucruri uscate în bucătărie, bazându-se pe căldura de la cuptor și aragaz, spun ei, totul se va usca mai repede. Ideea este și proastă: fără hotă și cu o circulație proastă a aerului în apartament, riști din nou să faci mucegai pe pereți.

Dormitorul nu este, de asemenea, o opțiune. Pe țesătură (chiar și după o spălare temeinică) există o pulbere pe care o vei respira efectiv. Pentru persoanele cu astm sau alergii, aceasta nu este cea mai bună modalitate de a-și petrece timpul liber.

Atunci unde să usuci hainele? În același timp, în creier apare imediat o poză cu cârpe atârnate pe frânghii pe străzile înguste europene. Nu este o cale de ieșire atât de proastă: pe stradă, hainele vor „ventila” în mod eficient fără a dăuna sănătății. Din păcate, în Romania această metodă nu mai este relevantă – în orașele mari oamenii au încetat să mai expună detaliile umede ale garderobei lor vecinilor din curte.
Dar balconul este încă relevant. De asemenea, puteți achiziționa o mașină de spălat cu funcție de uscare. Dacă nu există balcon și nu există posibilitatea de a ieși afară cu hainele ude, pregătiți cu grijă camera în care doriți să lăsați hainele ude. Deschideți geamurile, lăsați ușile deschise și porniți extractorul. Credem că nu merită să reamintim că în acest moment nu trebuie să fii într-o cameră bine ventilată pentru a nu răci.
Am aflat cum ar trebui să arate camerele din punct de vedere al sănătății și care sunt tendințele în designul apartamentului acum? Priviți cele mai elegante opțiuni de design din galerie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.