Kelemen Hunor aruncă săgeți către Bode și către Ciucă: plagiatul este furt. Unii stau cu hoții la masă

best auto leo vaslui

Plagiatul este furt , așa consideră președintele UDMR, Kelemen Hunor. Cel care face furt în România se numește hoț. În România hoția se pedepsește legal iar locul hoților nu trebuie să fie în guvern sau la parlament.

Afirmațiile au cel mai probabil legătură cu acuzațiile primite de către Lucian Bode și Nicolae Ciucă, cei doi folosind instanțele de judecată pentru a bloca accesul la o analiză definitivă.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi că a plagia este furt intelectual şi a adăugat că problema legată de plagiat la teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, trebuie gestionată de acesta, nu de PNL, de Guvern sau de Parlament.

Întrebat la Prima News dacă PNL are un handicap după scandalul referitor la plagiatul în teza de doctorat a ministrului de Interne, Kelemen Hunor a spus: „Sigur că are. E o chestiune de imagine, dar nu vreau să comentez eu cum face şi cum gestionează PNL această chestiune. (…) Această problemă se rezolvă de persoana respectivă, nu partidul, nu Guvernul, nu Parlamentul. Domnul Bode e persoana în măsură să gestioneze această chestiune. (…) Cum nu poate rezolva nici Kelemen Hunor problema asta cu Lucian Bode, nu poate rezolva nici Marcel Ciolacu, nici altcineva, doar Lucian Bode poate rezolva şi sunt convins că va rezolva”.

Liderul UDMR a apreciat că a plagia înseamnă a fura intelectual.

„Plagiatul, dacă se dovedeşte, dacă există o decizie definitivă, este furt intelectual, indiferent cine a făcut şi indiferent dacă este vorba de 4%. Aici nu trebuie să te joci cu procentele, aş vrea să existe o singură măsură, nu dubla măsură când noi cântărim acest lucru. Eu am mai spus că nu comentez mai mult de atât fiindcă suntem colegi. Asta nu înseamnă că nu am un punct de vedere foarte clar despre această chestiune, cu toate că nu am citit lucrarea lui Lucian Bode”, a afirmat acesta.

Am stabilit împreună cu președintele UDMR că plagiatul este furt și cei care fură sunt hoți, dar cei care stau la masă cu hoții cum se numesc? Deoarecr asta face UDMR, stă la masă, adică la guvernare, cu cei pe care îi arată cu degetul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.