Ludovic Orban nu e de acord cu românii care boicotează: „Avem nevoie de Austria și Olanda”.

best auto leo vaslui

Ludovic Orban a comentat votul Austriei împotriva aderării României la Spațiul Schengen. Liderul partidului Forța Dreptei a spus cum ar trebui să se comporte românii din acest moment.

Ludovic Orban a explicat că românii nu trebuie să confunde Austria cu cancelarul Karl Nehammer. Fostul prim-ministru a spus că austriacul este doar preşedintele unui singur partid din acest stat, Partidul Popular, și nu a întregii țări. Totuși, președintele Forța Dreptei a zis că nu poate să decidă el în locul românilor care au hotărât să se rupă de afacerile austriece. Orban a continuat prin a spune că orice cetățean este liber să aleagă orice bancă își dorește sau benzinărie.

Politicianul a subliniat că orice investitor care vine în țara noastră vrea ca România să facă parte din Spațiul Schengen pentru ca în acest fel să poată circula liber produsele, serviciile și angajații lor. Fostul șef al Guvernului a mai declarat că el respectă libertatea fiecărui cetățean de a alege anumite produse și de a reacționa într-un anumit fel, dar nu crede că boicotul este o soluție eficientă.

Orban a punctat că românii nu trebuie să uite că țara noastră are nevoie de votul pozitiv al Olandei și al Austriei. „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.