Mai mulți deputați USR au lipsit de la propria moțiune împotriva lui Bode

best auto leo vaslui

La moțiunea împotriva lui Lucian Bode, inițiată de USR și Forța Dreptei, au lipsit, în ziua votului, cinci semnatari ai moțiuniiEste vorba de 4 USR-iști: Claudiu Năsui, Oana Murariu, Oana Țoiu, Monica-Elena Berescu și un neafiliat Gabriel Plăiașu.

Surse politice susțin că în interiorul USR au existat critici pentru că liderii partidului au depus o moțiune care era în proporție de 90% o înșiruire de speculații și atacuri la adresa ministrului Bode, fără niciun fel de legătură cu activitatea sa de la Minister, moțiunea fiind astfel una fără substanță.

În realitate, se pare că această problemă e una mult mai mare decât lasă USR să se vadă. Se pare că, în ultimul an, au plecat atât de mulți membri și parlamentari din formațiunea condusă de Cătălin Drulă, tocmai pentru că USR se ocupă aproape exclusiv de atacuri politice la comandă, iar activitatea parlamentară a devenit aproape inexistentă.

În urma plecărilor succesive, USR a rămas fără numărul necesar de deputați care pot iniția o moțiune. Așa că ori de câte ori vor să inițieze un astfel de demers, aceștia au nevoie să negocieze cu alte formațiuni din opoziție.

Moțiunea simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, a fost respinsă la vot în Camera Deputaților. Moțiunea a fost respinsă cu 90 de voturi pentru, 189 contra și 3 abțineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.