Mai puțină comunicare și transparență – Nicolae Ciucă: „Anul viitor vom apărea mai puţin la televizor”


Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, 28 decembrie, că membrii Guvernului vor apărea mai rar la televiziuni şi în 2023, iar timpul va fi alocat „pentru mai multă muncă la nivelul Guvernului”.

„Am vorbit puţin şi de mai multe ori am avut această discuţie, că am preferat să nu apărem atât de mult la televizor. Vreau să vă spun că toată această abordare a fost în favoarea alocării timpului pentru mai multă activitate, pentru mai multă coordonare, pentru mai multă consultare, pentru mai mult dialog cu partenerii sociali şi cu societatea civilă şi, desigur, mai multă muncă la nivelul Guvernului”, a spus Nicolae Ciucă la începutul şedinței de Guvern, ultima din 2022.

„Consider că aşa este onest faţă de oameni, să le spunem întotdeauna adevărul şi la fel vom face şi în anul viitor, vom apărea mai puţin la televizor şi vom prefera să facem mai mult la nivelul instituţiilor guvernamentale, astfel încât acest lucru să se poată resimţi prin măsurile pe care le luăm pentru a ne îndeplini obiectivele din programul de guvernare”, a adăugat şeful Executivului şi lider al PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.