Marca înregistrată

Cum să crești în PSD? După ce te-ai înscris în partid, faci o primă vizită la “fierarul” psiholog, care îți va ascuți limba, operațiune obligatorie. Tot aici ți se face o “injecție” de amorțire a conștiinței, apoi ești băgat în malaxorul de partid. Se începe cu hârtii cu poze, scuipatul și afișul, până rămâi fără salivă. Apoi se trece la etapa următoare: identificarea “amorțiților” și aducerea lor în partid și înscrierea în “corul limbagiilor”. De aici cariera ta este de mare viitor pentru că ai îmbrățișat “numismatica iubire” de partid. Încă n-am aflat dacă PSD-ul și-a înregistrat marca la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci!

Se pare că pesediștii “manageri” ai județului iubesc oda și cântatul la chermezele de partid, și dacă nu percutezi ești “mazilit”. Probabil în același context a fost înlocuit dirijorul Ansamblului Rapsodia Vasluiului, Cristian Năstase care a refuzat să cânte la chiolhanul programat. Manager al Ansamblului a fost numită Teodora Panainte pesedistă cu carnet, remarcată cu “limbarniță ascuțită” în atelierele partidului și “muza” consilierul local Alexandru Barbu.

O informație de ultimă oră dezvăluie că același partid a deschis sezonul de angajări pentru “cântători” și ” aplaudaci” cu experiență.

Adel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.