Marcel Ciolacu, despre retragerea atribuţiilor secretarului de stat Florin Lixandru: Dacă doamna ministru a făcut acest lucru pentru că a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ne aflăm în faţa unui fenomen / Eu am trăit înainte de ’89

best auto leo vaslui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni la Parlament, despre retragerea atribuţiilor secretarului de stat Florin Lixandru, că dacă ministrul Ligia Deca a făcut acest lucru pentru că a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ne aflăm în faţa unui fenomen, el precizând că a trăit înainte de ’89.

Întrebat la Parlament despre decizia ministrului Educaţiei de a-I suspenda atribuţiile secretarului de stat din Ministerul Educaţiei Florin Lixandru, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Vom vedea explicaţiile doamnei ministru. Cum e normal, o să explice în interior”.

”Dacă doamna ministru a făcut acest lucru pentru că domnul Lixandru a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ( legile educaţiei, nr) ne aflăm în faţa unui fenomen, părarea mea, eu credeam că e uitat, arată a ceva, eu am trăit înainte de ’89 şi am trait cam ce vârstă aveţi dumneavoastră”, a mai spus Ciolacu. 

Întrebat dacă este o premieră, Ciolacu a spus că ”s-au mai întâmplat modificări de atribuţii, dar nu într-un astfel de context”.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, i-a retras atribuţiile delegate secretarului de stat Florian Lixandru, după ce acesta a criticat public proiectele de legi înaintate de ministru partidelor şi a cerut dezbatere amplă, Lixandru precizând într-o postare pe Facebook că decizia este urmare a unui ”delict de opinie”. El reia afirmaţiile în care prezintă punctul de vedere al PSD referitor la legile educaţiei.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.