Marius Lulea (AUR): AUR nu face compromisuri, nu avem funcții de dat! Nu se poartă nici o negociere cu Pro România sau Victor Ponta

best auto leo vaslui

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, acuză că apar tot felul de știri false despre negocieri cu partidul Pro România sau fostul premier PSD, Victor Ponta. Liderul AUR dezminte informațiile apărute în spațiul public despre așa zise negocieri între Victor Ponta și George Simion pentru o eventuală colaborare în prisma alegerilor din 2024.

„Apar tot felul de fake-uri, ultimul ar fi acela că AUR sau George Simion ar purta negocieri cu Pro România sau Victor Ponta.

Nu este adevărat, AUR nu face compromisuri, nu se poartă nici o negociere, nu există funcții de dat.

Pentru a se înțelege dezastrul din ultimii 33 de ani liderii partidului interacționează cu toți factorii ce au fost implicați în această catastrofă pentru a înțelege ce s-a petrecut. Nu suntem niște copii obraznici care pretind că le știu pe toate.

Concluzia mea este una singură: toți au scuze cum că alții nu i-au lăsat, că nu știm ce sistem i-a blocat, dar nu au putut defini acest sistem.

Realitatea este una singură: pur și simplu nu s-au priceput, au dat vina pe alții, au fost preocupați de menținerea puterii și de înavuțire, nu au înțeles, nu au putut înțelege și nici nu și-au propus să fie oameni de stat.

Tocmai de aceea este nevoie de profesioniști, de cei care sunt specialiști pe domeniul lor să încerce implicarea în politică. Este un altfel de pas, nu unul profesional, un pas care îți aduce responsabilitate fața de semeni.”, a declarat vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.