Marius Lulea: ca antreprenor, creșterea salariilor primarilor arată disprețul față de popor în plină crizăMarius Lulea, antreprenor, inginer constructor dar și vicepreședinte al AUR, critică modul în care PSD și PNL decid să facă politică prin majorarea salariilor primarilor, ofensând astfel milioane de români care duc greul actualei crize economice.

„Ca român, ca antreprenor, ca un cotizant la bugetul de stat, creșterea salariilor primarilor, în plină criză economică, îmi arată disprețul PNL-PSD-UDMR față de popor.

Suntem în plină criză economică, afacerile românilor se închid, salariile au fost tăiate prin inflație, mediul privat face sacrificii grele pentru a putea continua și noi ce vedem în loc de solidaritate: salariile primarilor, care erau și așa foarte mari, au crescut și mai mult. Vorbim despre un gest ofensator față de cei aproape trei milioane de români care trăiesc cu pensia minimă și cu salariul minim.

Cheltuielile făcute de la bugetul de stat sunt excesive, au fost crescute taxele și impozitele românilor și firmelor românești spunându-ne că nu sunt bani de investiții, dar acum vedem că unii bugetari de lux, cei din partidele politice, vor avea salarii mai mari” a declarat Marius Lulea.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.