Mircea Badea, reacție după episodul în care a fost implicat Daniel Horodniceanu: ”Are un contur generos al fiinţei, însă IQ-ul nu se vede”

best auto leo vaslui

Mircea Badea a declarat, după ce imaginile cu fostul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, în care acesta încearcă să îi pună la punct pe doi poliţişti din Iaşi, au fost publicate, că problema în acest caz este IQ-ul.

„Că miliţienii în România nu au treabă, asta e clar. Speţa în sine – penibilă. Faptul că a reacţionat procurorul Horodniceanu în felul în care am văzut nu mă miră de loc nici asta. Ăştia-s procurorii. El e şef, e căpetenie de procurori de foarte mult timp. Adică, sigur că şi ăştia sunt miliţienii că v-am oprit că ne-aţi depăşit. Tare. Câtă treabă aveţi? N-aveţi infractori de prins? N-aveţi treabă? Dar felul în care a reacţionat Horodniceanu este, pur şi simplu, penibil.

În primul rând, argumentul lui: ‘Ştiţi cine sunt eu?’, dar tu, Horodniceanu, tu ştii cine eşti tu? Că pare că tu nu ştii cine eşti tu. Că dacă eu sunt Horodniceanu şi sunt mare şef de procurori, ceea ce sunt, eu mă apuc să mă cert cu miliţienii pe stradă? Doamne fereşte!

Dacă, să zicem că toată treaba a fost provocată şi doi poliţişti de la ţară au zis, tu mare procuror, a fost şef DIICOT, s-a luptat cu mafia, cu crima organzată, păi tu atât creier ai încât le faci jocul? Prietene, dacă tu nu rezişti la o provocare de doi lei, mergem în siajul lui că a fost o provocare, păi tu i-ai dat curs de la cap la coadă. Atât te-a dus capul?

Pe mine ceea ce mă îngrijorează mai mult decât orice este IQ-ul. Nu e. Pe domnul Horodniceanu îl vezi, are un contur generos al fiinţei”, a declarat Mircea Badea, în cadrul emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.