Nici un virus nu are putere daca sanatatea ta este buna si nu ai frica de boala. Un om de știință și-a testat teoria pe un deținut condamnat la moarte..

Așadar, fii atent în ce îți menții spiritul și în ce îți pui credințele și credința.

best auto leo vaslui


Un om de știință a vrut să-și testeze teoria.

Avea nevoie de un voluntar care să moară în ultimul moment. În sfârșit l-a găsit, a fost un condamnat care ar trebui executat pe un scaun electric.

Omul de știință i-a sugerat pușcăriașului: va participa la un experiment științific, care constă în reducerea ritmului cardiac la minimum în timp ce sângele curge încet până la ultima picătură. Acesta a explicat că pușcăriașul are doar șanse minime de supraviețuire, dar moartea lui va fi cu siguranță fără suferință și durere.

Pușcăriașul a fost de acord pentru că era mai bine să mori așa decât pe scaun electric. A fost pus pe targa de brancardieri și și-a legat corpul astfel încât să nu se poată mișca.

Doctorul i-a făcut apoi o tăietură mică la încheietură și i-a pus un bol mic de aluminiu sub mână.

Tăietura era plată, doar primele straturi de piele, dar pușcăriașul credea că i se taie venele.

Un vas cu o supapa mica care regleaza cursul lichidului sub forma de picaturi a fost pus sub targa.

Pușcăriașul putea să audă o perfuzie și să numere fiecare picătură din ceea ce credea că este sângele lui.

In timp ce persoana testata nu vede, omul de stiinta a acoperit valva pentru ca picaturile sa picure mai incet, cu intentia de a-l face sa creada ca ramane fara sange.

Câteva minute mai târziu, fața pușcăriașului a devenit palidă, iar bătăile inimii au accelerat. Când disperarea a ajuns la un vârf, omul de știință a închis complet valva și pușcăriașul a avut în curând o oprire a inimii – a murit

Acest om de știință a reușit să demonstreze că tot ceea ce percepem, fie pozitiv sau negativ, ne afectează pe noi, întregul nostru aparat psihologic și somatic.

Când oamenilor li se spune că au un virus mortal, oamenii mor de frică.

Prin absorbția informațiilor prin mass-media, zi și noapte suntem plini de frică, iar imunitatea este din ce în ce mai slăbită de această teamă.

Astăzi se știe că pericolul morții din cauza virusului este de fapt mic, dar mintea ta face alta. De fapt, pot exista complicații doar dacă sistemul imunitar este foarte slab.

Nici un virus nu are putere daca sanatatea ta este buna si nu ai frica de boala.

Poate acesta este motivul pentru care mulți copii supraviețuiesc în situații foarte grave pentru că mintea lor nu cunoaște frică de moarte.

Așadar, fii atent în ce îți menții spiritul și în ce îți pui credințele și credința.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.