Nivelul științei a crescut de așa natură încât am invadat ceea ce era creația lui Dumnezeu. România, ca și alte țări, este astăzi în condițiile unui război real

Avem cu toții minte, trebuie doar să gândim în direcția corectă, a intereselor naționale, a fiecărui român în parte.

best auto leo vaslui


FILIMON ION

Cu toții înțelegem perfect că economia și prin urmare, politica, au fost întotdeauna determinate de tehnologie încă de la începutul dezvoltării civilizației.

De fapt, nivelul științei a crescut de așa natură încât am invadat ceea ce era creația lui Dumnezeu.

România, ca și alte țări, este astăzi în condițiile unui război real, toate acestea putând fi împărțite în mai multe etape:

1. Războiul rece hibrid.

Se selectează statul țintă, în acest caz România, apoi slăbirea maximă a acestui stat țintă. Se slăbesc cele mai importante ramuri ale statului : cultură, educație, economie, știință, apărare și securitate. Acest război se desfășoară astăzi și noi nu îl câștigăm, iar această etapă de dinainte de război în care trăim astăzi, este pregătirea pentru a doua etapă a acestui război. Și aceasta este sclavia directă.

2. Astăzi, sclavia prin colonizare a fost înlocuită cu sclavia tehnologică.

Dacă mai devreme acest lucru se făcea de către forța militară, astăzi este mult mai avansat din punct de vedere tehnologic.

Vă voi da un exemplu simplu, Internetul. Ce este Internetul?

Acesta este un gulag digital în forma sa cea mai pură. Spre deosebire de gulagul în care oamenii au fost capturați și așezați în spatele sârmei ghimpate și păzite aici, toți acești oameni au venit singuri și locuiesc acolo foarte confortabil. Persoanei i s-a explicat că totul este scris în Wikipedia și nu este necesar să studiezi, totul este pe internet, apoi construim o societate de oameni ale căror lucruri simple pot duce la prăbușire, dispozitivul de oprire a internetului poate opri internetul, iar capetele celor care au “locuit” acolo sunt „tăiate”.

Urmărind lucrurile cognitive, în termeni mai simpli… ce este asta? Aceasta este utilizarea tehnologiilor cognitive pentru a controla conștiința de masă.

De exemplu: De ce este nevoie pentru asta? Pentru început, trebuie să prostesti pe toți, să simplifici sistemul de învățământ și examenul de stat unificat (Unified State Exam), astfel încât să răspundem doar testelor, să retrogradăm la maxim, apoi să vi se vândă iPhone-uri și să fiți toți controlați prin satelit.

Aici am ajuns la final!

Aceasta este aplicarea tehnologiilor cognitive pentru controlul conștiinței de masă. Este foarte ușor să gestionați toate acestea cu un comutator. Toate organizațiile internaționale de sănătate au fost create nu pentru a trata oamenii, ci pentru a prelua controlul asupra stării de sănătate a lumii și apoi a-l influența prin vaccinare și alte mijloace disponibile .

Din toate acestea putem dezvălui scopul tuturor acestor acțiuni:

a). Crearea homo sapiens – o personalitate “de serviciu” cu proprietatea oamenilor de serviciu asemănătoare animalelor de serviciu;

b). Conștiință de sine limitată;

c). Multiplicarea cadrelor controlate;

d). Hrană ieftină;

e). Acapararea tuturor resurselor naturale.

De ce România, noi românii pierdem? Pentru că noi nu gândim pe termen lung, cu zeci de ani înainte, nu s-a permis să gândim pe termen lung în ultimii 30 de ani. Pentru că partidele parlamentare de azi sunt aservite unor interese mai presus de cât cele naționale, iar asta trebuie schimbat.

Avem cu toții minte, trebuie doar să gândim în direcția corectă, a intereselor naționale, a fiecărui român în parte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.