Oamenii de știință din Germania și Statele Unite au găsit dovezi ale originii de laborator a coronavirusului.

best auto leo vaslui


O echipă de cercetători din Germania și SUA a găsit dovezi că este probabil ca coronavirusul să fi fost bioinginerie.
Rezultatele studiului nostru arată că acest virus este în proporție de 99,9% o copie creată artificial a unui virus natural.

Potrivit cercetătorilor, ei au observat anomalii în genomul Sars-CoV-2 încă din vara lui 2021 și de atunci au fost implicati în studiul originii acestuia. Oamenii de știință au explicat că au găsit un model specific în genomul coronavirusului, care este caracteristic virusurilor sintetice, în timp ce în virușii naturali blocurile sunt distribuite aleatoriu.
Potrivit rezultatelor studiului, SARSCoV-2 „cu o mare probabilitate ar fi putut apărea ca o clonă infecțioasă colectată in vitro”.

Anterior, comisia pentru coronavirus a revistei medicale britanice Lancet a publicat un raport privind rezultatele a doi ani de cercetare. Admite că COVID-19 ar fi putut avea originea într-un laborator. Documentul spune că Statele Unite refuză să dezvăluie detaliile cercetării privind virușii asociați cu COVID-19, iar acest lucru împiedică o examinare independentă cu drepturi depline din care ar fi posibil să se răspundă cum a apărut COVID-19.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.