Partidul AUR a anunțat excluderea deputatului Dumitru Focșa, acuzat că și-a lovit soția. George Simion: O femeie nu trebuie lovită nici măcar cu o floare

best auto leo vaslui

Partidul AUR a decis excluderea din rândurile sale a deputatului Dumitru Focșa, acuzat că și-a lovit soția, solicitându-i să-și depună mandatul de parlamentar.

„Biroul Național de Conducere al AUR a decis astăzi să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic. Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă.
Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar.

Alianța pentru Unirea Românilor îi cere public deputatului Focșa să își respecte angajamentul asumat și să își depună mandatul de parlamentar, ca urmare a sancțiunii primite pe linie de partid”, se arată în comunicatul AUR.

Formațiunea lui George Simion afirmă că nu tolerează nicio formă de violență domestică.

„AUR respinge ferm orice formă de violență domestică și se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare. Cerem pe această cale partidelor și organizațiilor publice din România să urmeze exemplul pe care îl dăm astăzi și expună public toate cazurile de agresiune împotriva unor persoane lipsite de apărare”, mai susține formațiunea.

Liderul partidului a trimis un mesaj public, în care a declarat printre altele, că o femeie „nu trebuie lovită nici măcar cu o floare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.