Pe final de an, PSD și PNL vor să mărească în mod nejustificat salariile din Parlament, ministere și instutiții publice.

best auto leo vaslui

Moș Crăciun vine cu sacul plin la Parlament. Coaliția de guvernare vrea să mărească în mod nejustiticat salariile din Parlament, ministere și instituții publice.

Camera Deputaților a fost convocată astăzi într-o ședință de plen stabilită pe repede înainte de către reprezentanții coaliției PSD-PNL-UDMR, pentru a trece pe furiș o serie de proiecte.

Mai mult, guvernanții nu au îndrăznit să vină la muncă, ci votează de acasă aceste beneficii. Care este urgența acestei ședințe? Cu ce situație excepțională se confruntă România, astfel încât votul în Camera Deputaților să fie dat prin mijloace electronice, în afară de excursia în Republica Coreea a liderilor coaliției de guvernare?

Într-un moment în care milioane de români nu au bani pentru a-și asigura cele necesare pentru masa de sărbători, PSD, PNL și UDMR sfidează propriul electorat și votează cu două mâini majorarea salariilor funcționarilor din Parlament, ministere și alte instituții publice.

Într-o lipsă totală de transparență și respect față de prevederile regulamentului, conducerea Camerei Deputaților a decis instituirea votului hibrid pentru ședința de astăzi, adică vot fizic și electronic. Motivul? Mulți dintre parlamentari sunt deja în vacanță.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.