Pentru că banii nu le ajung, românii au început să falsifice euro: percheziții

best auto leo vaslui

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare la imobilele unor persoane bănuite de falsificare de monedă străină, punere în circulaţie de valori falsificate străine şi înşelăciune, după ce ar fi achitat un telefon mobil cu euro, asupra cărora există suspiciunea că ar fi fost contrafăcuţi.

La data de 19 decembrie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare, la imobilele unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de valori falsificate străine şi înşelăciune.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 20 noiembrie 2022, o persoană ar fi vândut unei alte persoane un telefon mobil, pentru 1.100 de euro, cumpărătorul achitând contravaloarea acestuia cu 22 de bancnote, cu valoarea nominală de 50 de euro, existând bănuiala că ar fi fost contrafăcute.

În România totul este posibil deoarece justiția nu își face treaba. Atunci când te uiți către cei care conduc România și care delapidează bugetul de stat de miliarde de euro, începi și tu să te întrebi, oare 50 de euro o fi mulți sau puțini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.